Sabons de mel artesanals fets a Sants

, , ,

sabons-de-mel-a-granel

Sabons de mel artesanals, el millor de la Natura per cuidar la teva pell

Sabons de mel, si! Vols saber perquè la mel és un dels millors productes que produeix la Natura? Bé produeixen uns animalons increïbles, que hem de protegir. T’ho expliquem ara mateix.

La mel té propietats sorprenents i avui en dia ben estudiades. No obstant, t’hem de dir que és un producte natural que s’utilitza des de l’Antiguitat. Per endolcir els menjars, però també en les seves medicinals. Un exemple, quan Alexandre el Gran va morir (356 a C- 323 a C), van traslladar el seu cos en mel per tal d’evitar la seva descomposició.
Quines són aquestes propietats meravelloses de la Mel? Conté vitamines, antioxidants, aminoàcids, i enzims molt especials que les abelles fabriquen. Els antioxidants són molècules que eviten l’oxidació de altres molècules. En aquest procés, s’alliberen radicals lliures, que són els que fan malbé les cèl.lules. En quant als enzims, n’hi a un en particular que ens interessa: la glucosa oxidasa. Aquest enzim produeix peròxid d’ hidrogen, és a dir “agua oxigenada”, quan apliques mel a una ferida. Té propietats antimicrobianes i antisèptiques, molt útils per a evitar infeccions en les ferides o cremades lleus.

Sabons-de-mel-a-granel-bresca-abelles

 

Si tens remordiments o et sents una mica “lladre” de la feina de les abelles, et direm que en produeixen molta més de la que necessiten. Quan es retira una part del líquid daurat, l’eixam té encara moltes reserves.

Per què fer sabons de mel artesanals?

sabons-de-mel-a-granel-artesanal-fet-a-ma

 

Per totes les propietats que t’hem explicat, l’ús de sabons de mel, ajuda a
• mantenir la pell neta en profunditat
• prevenir les línes d’expressió per les propietats antioxidants,
• evitar i reduir l’acne, per la seva acció antibacteriana i antisèptica.
La nostra proposta són els sabons de mel artesanals, fets a mà amb cura i molta, molta il.lusió, perquè volem que gaudeixis del millor productes de proximitat.
Volen contribuir al canvi de les nostres costums i propiciar un consum responsable i racional. Tu que ens segueixes ja ho saps i, si acabes de conèixer-nos, també t’ho diem: quan vinguis a la botiga, porta el teu envàs! Participa del canvi, camina cap a un món sense plàstics.

 

 

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *