¿Qui som?

sabons-a-granel-Sants

El Gibrell és un petit negoci situat al barri de Sants, Barcelona. El nostre recorregut professional ha estat marcat per la tradició familiar: l’atenció al client, la feina ben feta i la recerca del millor producte.
Les nostres mares, venedores al mercat de Sants, així ens ho van transmetre i això és el que millor sabem fer. El nostre compromís és ferm: atenció personalitzada i acurada i, la recerca de productes de qualitat a preus assequibles.

Conscients que cada vegada hi ha mes gent amb problemes de pell, derivats de l’ús i abús de productes químics (SQM), ens hem decidit a posar en marxa “El Gibrell”, una botiga ecològica especialitzada en sabons a granel a Barcelona.

Sabons per a la higiene personal, per cuidar la teva pell, tant si tens al·lèrgies, com si les vols evitar. Sabons ecològics per a la llar i la teva roba, per minimitzar el nostre impacte quotidià en el medi ambient.

Parlant d’impacte en el medi ambient, volem aportar el nostre granet de sorra, perquè l’ús dels plàstics vagi desapareixent. Per això et diem: «Porta el teu envàs”. Segur que tens envasos buits per casa, ja que porta’ls i omplir-los amb els sabons a granel que prefereixis.
Si no en tens, aquí a la botiga et podem proporcionar. Si ens els tornes en bon estat, te’ls abonarem.

Vols unir-te al canvi d’hàbits? Si encara no ho tens clar, llegeix el nostre blog. t’explicarem com y per què.