Sabons a granel

,

sabons-a-granel-digues-no-al-plastic

 

Sabons a granel per no acumular envasos

Sabons a granel, aquesta és la nostra opció i la que et proposem. T’afegeixes al moviment #zerowaste #noplastic? Per tu, per no haver de acumular bosses i bosses de residus plàstics a casa. Redueix els viatges a llençar la brossa!

natura-menys-plastic-compra-sabons-a-granel

 

Pel medi ambient, perquè tots volem els mars sense “illes de plàstic”. Volem els fons marins sense residus i, els animals sense el budells plens de taps de cremes facials.
Tot un repte que ens estan mostran a les xarxes socials, a la televisió en notícies, reportatges i altres programes de gran audiència. I és que les imatges parlen, les persones que pateixen aquesta invasió plàstica, parlen també, però continuem produïnt i consumint envasos de plàstics. Reciclem, si, però una porció ínfima respecte del que es produeix. Hi ha solució si ens hi posem en marxa tots junts. Aportem cadescú de nosaltres, el nostre granet de sorra particular, en la eliminació d’aquesta “muntanya” d’envasos de plàstic de tots tipus, mides i colors.
Com ho pots fer?
1- Deixant de comprar productes envasats en botelles de plàstic i, fer les teves compres a granel.
2- Quan vagis a comprar sabons a granel o qualsevol altre producte, surt de casa amb el teu envàs. Segur que en tens per casa. El de detergent per a la rentadora, el del xampú, el del llevataques, qualsevol.

 

anar-a-comprar-sabons-a-granel-amb-teu-envas

 

Porta el teu envàs i compra sabons a granel. Redueix els residus dins i fora de casa.

Per a nosaltres el fet d’haver escollit “sabons a granel” és tota una declaració de principis: “deixem d’augmentar la brossa plàstica en el món”.
Per aquest motiu t’ho posem fàcil:  si no tens cap envàs buit per casa o, vols donar-li un altre aire a la teva llar, en pots comprar un a la nostra botiga.
Posem al teu abast botelles de vidre retornables. Més maques que les de plàstic, si les exposes en una lleixa plenes dels diferents sabons a granel.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *