Desodorants ecològics eficaços

, , ,

desodorants-ecologics-eficaços-efectes-de-la-mala-olor-suor

Desodorants ecològics eficaços per a tota la família

Què tenen a veure els desodorants ecològics eficaços amb la imatge de Mary Pickford? Molt fàcil: aquest és l’aspecte que tenim quan no trobem “el desodorant” que ens va bé.

Pot semblar una broma de mal gust, però la mala olor corporal pot deixar-nos fora de combat en algunes situacions socials. En alguns casos és millor anar al dermatòleg i comprovar que no tenim algun problema com la bromhidrosi (informació aquí). En d’altres és només una qüestió de trobar la manera de apaivagar els efectes de la nostra sudoració. Deixem als metges que s’ocupin de les malalties i ens centrarem en la higiene personal.

Desodorants-ecologics-eficaços-sabo-glicerina

El sabó de glicerina ecològic ajuda a mantenir la pell en forma. Pel seu PH neutre, és respectuós amb l’equilibri de natural de la pell. Prové de grasses vegetals i convé a tots tipus de pells, mantenint-la sana.

 

sabo-al-tall-carbo-actiu-desodorants-ecologics-eficaços

Doncs si, malgrat el seu aspecte poc atractiu, aquest sabó és un “must” de la higiene personal. El poder d’absorció del carbó actiu ajuda a eliminar toxines, greixos superflus i productes químics que el nostre cos ha anat acumulant. Absorbeix doncs gran part dels elements que desequilibren el PH natural de la nostra pell, netejant-la en profunditat i evitant la mala olor corporal.

Els desodorants ecològics eficaços que pots trobar a El Gibrell:

 

desodorants-ecologics-eficaços-el-gibrell

Per acabar la nostra higiene i sortir de casa tranquils, falta el desodorant. Fem doncs un repàs dels que et proposem a la nostra botiga. De esquerra a dreta:
•La pedra d’Alum: un mineral que es troba arrel del món, en jaciments d’hulla o en zones volcàniques. La seva composició depèn del llocs del jaciment. En tot cas, els científics han vist que el Potassi d’Alum és el més adient per el consum humà.
Utilitzada com remei per a la cicatrització i, per evitar les males olors corporals des de l’Antiguitat. Té propietats antibacterianes, antisèptiques, cicatritzants i, desodorants. Quan la mullem i freguem sobre les zones a tractar, desprèn cristalls sobre la superfície (fina capa que no veuràs) i, per tant ajuda a evitar la proliferació de bacteris. És un desodorant ecològic natural molt eficaç, apte per a persones veganes.
•Desodorants ecològics a base de diferents essències naturals: la majoria dels desodorants dels nostres proveïdors, porten potasi d’Alum, glicerina i extractes de plantes provinents de l’agricultura orgànica. (clica aquí per saber més sobre orgànic, ecològic…). Quins? Oli de coco, de jojoba, d’aloe vera, de taronja…..
De tots els que et proposem, en destacarem el que no porta perfum de cap tipus, recomanat per a persones afectades de SQM (sensibilitat química múltiple). Aquest desodorant orgànic, està fet amb potassi d’alum, goma de xantana (un espessidor natural), glicerina orgànica i aigua.
Escull desodorants ecològics eficaços i deixa de patir per les hores que pots passar fora de casa, sense passar per la dutxa! Si t’ha agradat el post, comparteix la informació!

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *