Com eliminar els polls d’una vegada?

, ,
com-eliminar-els-polls

Com eliminar els polls d’una vegada per totes?

Com eliminar els polls, com acabar amb ells d’una vegada!!! Per desgracia ni cremant-te els cabells amb un assecador, ni tallant la cabellera més curta, ni fent-te trenes ….

A tots ens ha passat, grans i petits hem tingut la desagradable visita d’aquests paràsits. Que tinguis els cabells foscos, clars, llisos o arrissats, els polls només veuen un camp meravellós on anar. Una mica avergonyits, sortim corrent cap a casa. Res de vergonya, son coses que passen i no és culpa teva. A més, hi podem posar remei i, et diem com!
Tothom dona consells, però el cert és que avui, els polls són molt més “llestos” . S’han adaptat i per tan són més resistents a tot, així que anem a estudiar la bestiola de més a prop.

com-eliminar-els-polls-composicio-dibuix

Els polls tenen una vida de 6 a 8 setmanes. Les femelles posen de 4 a 10 ous al dia, que queden agafats a la base dels cabells, normalment a uns 2 cms de l’arrel. Es transformen en larves al cap de 7 o 10 dies i, en uns 15 dies ja son adults i plenament “funcionals”.
Què més hem de saber per eliminar els polls?
•Que no volen, només s’arrosseguen, així que passen d’un cap al altre aprofitant que els nens s’acosten per jugar o parlar. El mateix pot passar des del cabell d’un nen, cap el d’un adult.
•Aquestes bestioles no entenen de edats. Ni de cabells nets o bruts, tenyits o no, cap respecte!!
•Que no sobreviuen fora del seu medi natural (els nostres cabells), per la qual cosa, després de unes 4 hores moren.
•Que respiren per la pell. I això és un fet molt important, perquè és el que ens permetrà eliminar els polls eficaçment. Com? Ofegant-los!!
•Que hem de ser metòdics i perseverants fins acabar amb els polls definitivament.

tractament-eliminar-els-polls

Respiren per la pell si, però l’aigua no els afecta. Els porus de la pell es tanquen i no deixen passar l’aigua. Amb què eliminar els polls doncs? Amb oli! Però amb olis especialment pensats per a la pediculosi, sino tindràs els cabells engreixats molt de temps i, et costarà molt de tornar a tenir-los suaus i brillants.

Com eliminar els polls definitivament en 3 fases diferents de manera ecològica?

En les pautes que et proposem hem diferenciat 3 fases, utilitzant productes ecològics, respectuosos amb tu i amb el medi ambient.

pediculosi-fase-1-eliminar-els-polls

•Fase 1: quan els polls són adults i en l’estadi de larva. Es el moment del tractament amb oli que els ofegarà i, que ajudarà a que les llémenes es desprenguin dels cabells. També és el moment de la pinta fina, que elimina els polls morts, larves i les llémenes. Un treball meticulós i intensiu per la teva part, afavorirà la total eliminació dels molt poc desitjables paràsits.

eliminar-els-polls-pediculosi-fase-2

•Fase 2: Rentat dels cabells, mantenint un “ambient poc agradable” pels polls.

pediculosi-fase-3-com-eliminar-els-polls

•Fase 3: Utilització d’un esprai repel.lent, que dissuadeix els paràsits de fer qualsevol acostament als nostres cabells. Quan hagis acabat amb ells, torna a utilitzar el teu xampu ecològic preferit.
Esperem haver-te ajudat a saber com eliminar els polls i recorda, no has de sentir-te avergonyit, a tots en ha passat i ens pot tornar a passar. El més important és avisar al teu entorn, amics i companys, perquè puguin prendre mesures i comprovar l’estat dels seus cabells.
Si t’ha agradat el post comparteix la informació a les teves xarxes socials!
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *