Accessoris ecològics

Venem accessoris ecològics per a la llar i el dia a dia. Oblida els productes d’un sol ús i ajuda a reduir els plàstics i productes nocius amb el nostre medi ambient.

Bosses i accessoris ecològics

A El Gibrell hi podràs trobar diferents bosses de malla de cotó orgánic: el més difícil serà escollir quina t’emportes! nansa llarga, nansa curta, amb folre o sense, color…

Ampolles i accessoris ecològics

Tens disponible diferents ampolles de 250ml o 500ml per emportar-te l’aigua o la beguda que vulguis evitant els envasos de plàstic d’un sol ús!

accessoris ecológics

Per els més petits de la casa, que esmorzant fora de casa, et portem alternatives als embolcalls d’un sòl ús, que t’ajudaran a consumir de manera intel·ligent, a estalviar, cuidar de la teva salut i del medi ambient.

pajitas reciclables

Vine a buscar les teves.
Digues no al plàstic i a les canyetes d’un sòl ús.

accesorios ecológicos para el hogar

Dins de la nostra gamma d’accessoris ecològics trobaràs productes per a la llar. Escombres, raspalls d’origen vegetal, envasos de vidre i molt més.

Tenim fregalls de luffa per la cuina. Et serveixen pels plats, gots, olles i també per netejar la vitroceràmica ja que no ratllen!

Descobreix més accessoris ecològics visitant la nostra botiga

Està a les nostres mans fer un canvi significatiu en el medi ambient. Podem prendre part i ser responsables deixant d’utilitzar productes d’un sol ús. Els productes ecològics i sostenibles són el nostre futur.

Al Gibrell, estem molt conscienciats. Per això és que, et proporcionem l’oportunitat de poder adquirir accessoris ecològics de llarga durada per a tots els àmbits del teu dia a dia.
A part dels aquí esmentats, disposem més a la nostra botiga física. Properament disposarem de botiga en línia!

Visita la nostra botiga a Barcelona o contacta amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te en tot el que necessitis.